Vakmanschap

Parketbudget kan de beste kwaliteit tegen de laagste prijs garanderen doordat het hele traject in eigen hand wordt gehouden. Alle multiplanken worden in eigen werkplaats naar uw wens in diverse kleuren geolied, gelakt, geborsteld en/of gerookt. Doordat Louis Schenk ruim 25 jaar zijn vak met heel veel passie uitoefent worden de mooiste resultaten bereikt, en onderscheidt parketbudget zich absoluut in de markt en zijn zij inmiddels een begrip in de parketindustrie.

Vloeren leggen

Een vloer kan op diverse manieren gelegd worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een visgraat. Een mooie bies en/of band aan de zijkant etc. Het is echt een vak om een vloer strak in een ruimte te leggen doordat hout “werkt”. In de zomer zet deze zich uit en in de winter krimpt het hout. Hiermee dient absoluut rekening gehouden te worden om onnodige kieren en/of een bolling in de vloer te voorkomen. Onder onze projecten vindt u prachtige voorbeelden van ons vakmanschap.

Borstelen, oliën, lakken en of roken

In onze werkplaats worden alle onbehandelde mulitplanken zorgvuldig en vakkundig handmatig geborsteld, gerookt, geolied en of gelakt. Om de mooiste resultaten te bereiken worden diverse technieken gebruikt. Maar hoe werkt dit proces?
Een multiplank wordt onbehandeld bij de werkplaats afgeleverd. Vervolgens worden de onbehandelde planken door specialisten handmatig behandeld tot de gewenste kleur en gewenste houten plank waarmee u uw eigen exclusieve ambiance in uw huis creëert.
Een aantal referenties kunt u onder onze projecten vinden.